kategória nélkül

Nyári szünet

Értesítünk minden kedves Vevőt és Érdeklődőt, hogy webáruházunk június 25-től július 7-ig szabadság miatt zárva tart. Július 9-től várunk mindenkit boltunkban kibővült választékkal.
Köszönjük a megértést, és mindenkinek szép nyarat kívánunk.
Maido csapta

Zárva leszünk

Kedves Vásárlók, Érdeklődők!

 

Webáruházunk április 19-től május 1-ig tatarozás miatt zárva lesz. Május 2-től újra várunk mindenkit a szokásos nyitva tartási időben.

Köszönjük megértéseteket,

a Maido csapata

Év végi nyitva tartás

Értesítünk minden kedves vásárlót, érdeklődőt, hogy webáruházunk 2017. december 23-tól 2018. január 7-ig zárva tart. Köszönjük az egész évi lelkesedést, a sok látogatást, megrendelést, vásárlást.
Békés ünnepeket, jó pihenést kívánunk az év végére, és szeretettel várunk mindenkit 2018-ban is.
Maido csapat

Árzuhanás!

Szerezzétek be webáruházunkban japán nyelvtanuláshoz szükséges könyveket, segédanyagokat, szótárakat! Kaphatók mindenféle kalligráfiával kapcsolatos termékek, úgymint papírok, ecsetek, tusok különféle kiszerelésben, ecsettollak, patronok, kemény- és puhahegyű filcek, kalligráfia készletek. Az iskolakezdésre való tekintettel az összes termékünkre 10% kedvezményt adunk 2017. szeptember 30-ig. 

Nyári szünet!

Június 26-tól július 7-ig webáruházunk zárva tart.
Július 10-től frissen, üdén várunk minden kedves érdeklődőt és vevőt.

AKCIÓ a Maidoban!!!

Kedves Vevőink!

Az összes kalligráfia papírra 20% kedvezményt adunk további két hétre. Meglepetés: a tusokat is 10%-kal olcsóbban vásárolhatjátok meg mától két hétig.

Gyertek, használjátok ki az árzuhanást! Egyébként is érdemes böngészni áruházunkban: http://shop.maido.hu/

 

 

Nyári szünet

Kedves Vevők, Érdeklődők!

Értesítünk benneteket, hogy szabadság miatt webáruházunk június 30. és július 12. között zárva tart. Az eddig érkezett megrendelések átvehetők Maros utcai irodánkban a szokásos időpontban, munkanapokon 9:00 és 17:00 óra között.

Megrendeléseiteket elküldhetitek a zárva tartás alatt is, amelyeket július 13-tól villámsebesen kiszállítunk, illetve átvehetők.

Megértéseteket köszönjük, szép nyarat mindenkinek!

Maido csapata

Ünnepi nyitva tartás

Kedves Vevőink!

Webáruházunk december 12-én és december 28-31. között zárva tart. A fennmaradó munkanapokon szeretettel várunk mindenkit 9,00 és 17,00 óra között.

 

 

Katsudon, amely állítólag szerencsét hoz a diákoknak, ha vizsga előtti nap fogyasztják…

Hozzávalók: 4 szelet sertés karaj vagy comb, 2 ek. liszt, 5 tojás, zsemlemorzsa, 4 tálka főtt rizs, 20 dkg szeletelt hagyma, 2 dl dashi, 3 ek. mirin, 3 ek.  szójaszósz, 4 ek. cukor, petrezselyem

“A megsózott, megborsozott katsudonhúst kirántjuk magyar módra, lisztbe, 1 tojásba és zsemlemorzsába forgatva. Érdekes, hogy a japánban használt zsemlemorzsa kicsit más. Amerikai típusú tartós kenyérből készítik, így nagyon puha viszont nagyobb darabokban, inkább szálkákban marad. A hagymát a dashiban, mirinben, szójaszószban és a cukorban puhára főzzük. 4 részre osztjuk, 1 részt egy serpenyőbe teszünk, beleteszünk egy szelet rántott húst és ráöntünk egy felvert tojást. Kicsit sütjük, hogy a tojás kocsonyás legyen. Rátesszük a rizsre. Lehet rátenni még tonkatsu-szószt is, de úgy is lehet, hogy csak a rizs, a rántott hús a szósszal leöntve. Ilyenkor hívják katsudon-nak.”

Légy kreatív!

Különleges ajándékot keresel? Gyere el hozzánk, vagy írj nekünk és segítünk kitalálni! Mit szólnál egy keskeny hegyű, vékony, finom írásképű tollhoz? Kényelmes fogása miatt írásra és grafikai munkára is nagyszerű. Vagy egy egyedi naptár, amihez te válogatod össze a képeket? Készíthetünk akár egy különleges ékszert is. Találjuk ki együtt és valósítsuk meg! Egyedinek lenni menő!

ekszerek3