Markerek előrendelhetőek

A markerek villága nem ismeretlen az írószerek iránt rajongók vagy éppen a hobby művészek és művészek körében sem. Most szeretnénk megmutatni, hogy mire jó, ha valaki egy Kuretake ZIG markert vásárol.

Kedjük ott, hogyan is néznek ki a ZIG markerjei:

ZIG Painty markerek

A markerekkel igen sokféle felületen tudunk szép alkotásokat készíteni, nem szólva a feliratokról, amelyekkel szinte bármit díszíthetünk. De nézzük is meg, hogy mik is ezek a felületek. Természetesen alkalmasak fára, fémre, műanyagra, üvegre, de kipróbálhatóak különféle szöveteken is. A ZIG Painty marker olajos alapú, átlátszatlan, vízben nem oldódó “tintát” tartalmaz. Emellett fényálló és tartós.
A ZIG Painty FX különlegessége, hogy Xylene Free, vagyis azért sem kell aggódnunk, ha gyermekünk kezébe kerül és esetleg szájába veszi, hiszen teljesen savmentes. Alkoholos bázisú pigmentes “tintája” van, amely azonban ennek ellenére is csak enyhe szagú. Erőteljesen átlátszatlan, gyorsan szárad, szintén fényálló és tartós.

Miket díszítsünk Paintyvel?

Vegyük első példának, hogy nem utolsó dolog, ha van valamilyen dobozunk, például egy egyszerű cukorkás doboz, amelyből valami érdekeset szeretnénk készíteni, hiszen ki szeretne kidobni egy ilyen “kincset”? Egy ilyen doboz aztán arra is alkalmas, hogyha adnánk valakinek ajándékba egy kis apróságot, és ahhoz szeretnénk személyes csomagolást.

Paintyvel fém dobozra: "ilyen volt, ilyen lett"

Készíthetünk – akár már meglévő, de nem használt – szöveteinkre, vékony sálainkra is feliratot vagy éppen egyszerű kis rajzot. És akkor még nem is beszéltük arról, hogy micsoda kincsesbánya lehet a konyhaszekrényekben és spájzokban, ahova elrakjuk a befőttes és egyéb üvegeinket, hogy azokat majd még úgyis használjuk valamire. Így lesz aztán egyszerű üvegből kedves kis tárgy, amelyet használhatunk locsolásra vagy éppen vágott virághoz vázának, tolltartónak vagy bárminek, ami csak az eszünkbe jut.

Paintyvel szövetre és üvegre

De persze a képzelet ennél sokkal színesebb, itt csak néhány ötletet szerettünk volna megmutatni, amolyan kedvcsinálónak.

Jó szórakozást az alkotáshoz!

 Webshop link

Facebook Twitter Email

Vélemény, hozzászólás?