Indul ismét a kalligráfia tanfolyam

Kedves Érdeklődőink!

 

A Maido Shodōkai (毎度書道会) kalligráfia tanfolyamára ismét lehet jelentkezni! Egyrészt október óta folyamatosan gyakorol két csoport és lehet hozzájuk csatlakozni, valamit kezdő csoport is indul szombatonként 13 órai kezdéssel. A jelentkezőket külön e-mailben értesítjük a részletekről és az első találkozás pontos időpontjáról. 

De nézzük meg, hogy mit érdemes tudni a tanfolyamról!

A tanfolyam ára 20.000 Ft, kis csoportos az oktatás (minimum 3 fő, maximum 5), és ez az összeg 10 alkalmat fed. Tulajdonképpen egy 10 alkalmas bérletet adunk, amelyre minden alkalommal egy-egy pecsét kerül, így a 10 alkalom valóban 10 alkalom lesz. Ezzel nem is zárul le a voltaképpen a tanulás és gyakorlás időszaka, hanem amennyiben továbbra is megmarad az érdeklődés, akkor folytatjuk. Értelem szerűen újabb 10 alkalmas (vagy féláron 5 alkalmas) bérlettel.

A tanfolyam ára tartalmazza minden eszköz (tus, ecset, papír, stb.) használatának a lehetőségét, illetve a segédanyagokat is, semmit nem szükséges már külön megvásárolni. Emellett minden tanfolyam végén az előző 10 alkalomról összefoglaló jegyzetet adunk minden kedves résztvevőnek.

A tanfolyam időtartama minden esetben 1 óra (60 perc). Az első alkalommal viszont kicsit hosszabbra kell számítani, mert mindenekelőtt egy rövid elméleti bevezetéssel kezdünk, és egyben megismerkedünk az ecset használatával is, alapvető gyakorlati tudnivalókkal.

Jelentkezni a japankalligrafia (kukac) maido (pont) hu e-mail címen kell, illetve ugyanitt minden kérdésre is örömmel válaszolunk! A tanfolyam árának befizetésére legkésőbb a tanfolyam kezdéskor, vagy azt megelőzően a Maidonál, a 1122 Budapest, Maros utca 25. mfsz. 1-ben (27-es kapucsengő) nyílik lehetőség. Maga a tanfolyam is ezen a helyszínen lesz.

japankalligrafia (kukac) maido (pont) hu
Facebook Twitter Email

Vélemény, hozzászólás?