Szív szútra másolás

A Maido Shodōkai (毎度書道会) kalligráfia tanfolyamai mellett, amelyekhez bármikor lehet csatlakozni, most szombaton, február 11-én, 11.30-tól a Szív szútra másolás kapcsán előadást hallgathat minden kedves érdeklődő, amelyre egy 4 alkalomra tervezett Szív szútra másolási foglalkozás keretein belül kerül sor.

Szív szútra Kannon bodhiszattvával (Gáncs Nikolasz)

A Szív szútra másolás ezen első alkalmán, vagyis most szombaton, még nem készül el egy teljes szútra, viszont mindenféle segédanyagokat ismerkedhetnek meg az előadásra ellátogatók. A bevezető előadáson szó lesz magáról a szútráról, keletkezéséről, tartalmáról, hogy miért olyan fontos és értékes szöveg ez. Szó lesz arról, hogy hagyományosan hogyan szokás másolni, miért és milyen körülmények között. Minden résztvevőt megajándékozunk egy japán és a magyar változattal, amit egyszer együtt el is fogunk recitálni. Hogy miért? Erre is fény derül.

Az előadáson vásárolható lesz minden eszköz is, amelyre a Szív szútra másolása során szükség lehet.

Részvételi díj: 1000 Ft, ami tartalmaz egy Szív szútra gyakorló papírt és a hozzá tartozó mintát is.
Az előadás időtartama: 11.30-12.45-ig (kérjük a kezdés előtt 5-10 perccel korábban érkezzen)
Az előadást követően a Maido Shodōkai tanfolyama lesz 13 órai kezdettel, amelyhez szintén lehet csatlakozni (részvételi díj: 2000 Ft, ami tartalmazza minden szükséges eszköz használatát, vagyis papírt, tus, mintát, semmivel nem szükséges külön készülni)!

Cím: 12. kerület, Maros utca 25. mfsz. 1 (27-es kapucsengő)
Kérjük részvételi szándékát február 10-éig jelezze a japankalligrafia (kukac) maido (pont) hu e-mailcímen, és ugyanitt kérdéseit is szívesen és örömmel várjuk!

Facebook Twitter Email

Vélemény, hozzászólás?