Füvészkert, Hanami Shodōkai – a tavasz kalligráfia rendezvénye!

Találkozunk a Füvészkertben!

A Kakizome alkalmával ígéretet tettünk, hogy tavasszal egy újabb nagy kalligráfiás rendezvénnyel várunk majd minden kedves érdeklődőt. Ígéretünket betartván szeretettel várunk mindenkit április 7-én, 14 órára a Füvészkertbe!

Írjunk ismét együtt!

Alább pedig megtalálhatja mindenki a két mintát, amelyet ezen a napon – természetesen szabadon választott témák mellett – mindannyian leírhatunk!

A Hanami Shodōkai kalligráfia összejövetel alkalmával egy különleges formáját választhatja az írásnak minden részvevő. Láthatjuk, hogy a Kakizomék esetében számtalan helyen és alkalommal előfordul, hogy minden részvevő ugyanazt a szöveget írja le, és amikor elkészül a nagy fotó, akkor rendkívül látványos végeredményt kapnak. Ezen alkalommal mi is így teszünk! Mindenki választhat két minta közül – vagy akár mind a kettőben kipróbálhatja magát -, amelyen a “hanami” szöveg látható. Természetesen bármi mást is leírhat mindenki, a Kakizome mintájára segítünk az ötletek megvalósításában, de akinek van kedve, egy ilyen nagy közös írásban is szerepelhet.

És íme a két minta, amelyet a helyszínen hanshi méretben korlátozott mennyiségben elérhet mindenki (ha nem szeretnél lemaradni a mintákról, kérjük írj nekünk, hogy igényelnél belőle):

Facebook Twitter Email

Vélemény, hozzászólás?