Maido webáruház – főoldal

Kedves látogatónk!

Üdvözöljük Önt a Shirokuma cégcsoport Maido nevű webáruházában!

Webáruházunk eredetileg a célból jött létre, hogy néhány, számunkra kedves, a szívünkhöz nőtt tárgyat – elsősorban a japán Kuretake cég ecsettollait – elhozzunk a magyarországi kalligráfiarajongók és általában, a Japán iránt érdeklődők számára. Mára a webáruházban sok száz termék található, nem is csupán kizárólag Japánból származó, vagy éppen a japán kultúrával kapcsolatos tárgyak – de a fő célunk és vágyunk továbbra is az, hogy megismertethessük a japán kultúra szerintünk fontos, értékes, vagy éppen érdekes részeit és segítsünk beszerezni az ehhez szükséges eszközöket, tárgyakat és tudást.

Engedve a nyomásnak, a száraz, unalmas áruházat kibővítettük információs oldalakkal, érdekességekkel, cikkekkel és bejegyzésekkel. Eszünk ágában sincs versenyezni a kifejezetten japán hírekre és cikkekre szakosodott portálokkal, mint például a Szaku; inkább őket kiegészítve, néhány témára szakosodva szeretnénk bővíteni a kínálatot az olvasnivaló terén.

Reméljük, talál érdekes olvasnivalót nálunk; ha pedig már tudja, hogy mit szeretne, vagy éppen a kínálatban szeretne böngészni, irány a webáruház!

A webáruházhoz személyes átvételi lehetőség is tartozik a 12. kerület Maros utca 25. mfsz 1-ben (27-es kapucsengő).
Nyitva tartás hétköznapokon 9-17 óráig.

Vélemény, hozzászólás?